menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Wetstick Verrassingsbox, 4 stuks

Voorraad:  7
Merk:  Stekjesbox

€ 7,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Wetstick Verrassingsbox, 4 stuks

Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van onze exclusieve Wetstick Verrassingsbox! Deze zorgvuldig samengestelde box bevat vier verschillende stekjes van verschillende planten, elk zorgvuldig gekozen om je interieur op te fleuren en je plantenverzameling uit te breiden. Perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers, deze verrassingsbox biedt een spannende mix van unieke planten.

Verzorgingstips:

  • Licht: De meeste planten in de Wetstick Verrassingsbox gedijen goed in helder, indirect licht. Vermijd direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag tussen gietbeurten licht opdrogen. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze stekjes gedijen bij gemiddelde kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm ze tegen koude tocht en plotselinge temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: Veel kamerplanten houden van een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of een luchtbevochtiger gebruiken kan helpen om de ideale omstandigheden te creëren.

Breng een verrassende mix van groen in je huis met onze Wetstick Verrassingsbox. Elke doos is zorgvuldig samengesteld om je een variëteit aan prachtige stekjes te bieden die gemakkelijk te verzorgen zijn en een unieke flair aan je ruimte toevoegen. Voeg deze bijzondere stekjes toe aan je plantenfamilie en geniet van de spannende ontdekking van nieuwe planten.

Bestel nu jouw Wetstick Verrassingsbox bij Stekjesbox.nl en laat je verrassen door de veelzijdige schoonheid en diversiteit van deze unieke planten!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
556
Merk
Stekjesbox
Kleur Allerlei
Model Wetstick
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Wetstick
Soort Allerlei
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Wetstick Verrassingsbox, 4 stuks of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel