menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekflesjes en kleine bloempotjes

Resultaten filteren
close
Categorie
Stekflesje Tol
€ 3,95
Hartvormig Stekflesje
€ 2,75
Setje van 3 bloempotjes voor miniplantjes of stekjes
€ 11,95
Bloempotje lachende kat
€ 3,95
Bloempotje tevreden kat
€ 3,95
Bloempotje kat met grote ogen
€ 3,95
Bloempotje porseleinen Poesje
€ 3,25
Bloempotje porseleinen beertje
€ 3,25
Bloempotje porseleinen Alpaca
€ 3,25
Bloempotje porseleinen Poesje, oogjes gesloten
€ 3,25
Bloempotje porseleinen lachend diertje
€ 3,25
Bloempotje porseleinen poesje, zonder snorharen
€ 3,25
Setje van 3 stekflesjes
€ 3,75
Vergelijken

Kleine bloempotjes en stekflesjes bij Stekjesbox

Bij Stekjesbox.nl vind je een breed assortiment aan stekflesjes en kleine bloempotjes, perfect voor het kweken en verzorgen van je stekjes.Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint met je groene avontuur. Onze producten bieden de ideale start voor jouw planten. Wanneer je aan de slag gaat met stekken, is het belangrijk om de juiste potjes te kiezen voor je planten. Bij Stekjesbox helpen we je graag om de beste keuzes te maken voor zowel ongewortelde als gewortelde stekjes.

Geef jouw stekjes de perfecte start met stekflesjes

Stekflesjes zijn ideaal voor het kweken van stekjes in water. Bij Stekjesbox.nl hebben we een verscheidenheid aan plantenpotjes voor stekjes, zoals het flesje in tolvorm en het hartvormige potje. Ze zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een decoratief element toe aan je interieur. Met onze plantenpotjes kun je eenvoudig je plantenverzameling uitbreiden zonder gedoe met aarde. Ongewortelde stekjes zijn jonge plantjes die nog geen eigen wortelsysteem hebben ontwikkeld. Deze stekjes zijn kwetsbaar en hebben een speciale omgeving nodig om succesvol wortels te kunnen vormen. De flesjes bieden de perfecte oplossing voor deze fragiele fase om verschillende redenen:

Hoe gebruik je het? Vul het flesje met water. Plaats je stekje in het water. Zorg ervoor dat de wortels goed onder water staan. Zet het op een plek met helder, indirect licht. Ververs hetwater regelmatig en voeg eventueel een paar druppels plantenvoeding toe. Bestel vandaag nog en zie je stekjes binnen no time groeien!

Voordelen van stekflesjes:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Compact formaat en eenvoudig te verplaatsen naar de meest geschikte plek
 • Transparantie waardoor je wortelgroei kunt monitoren
 • Ideaal voor binnenhuisgebruik
 • Decoratief en stijlvol
 • Bevordert gezonde wortelgroei
 • Geen aarde nodig, dus geen rommel

Kleine bloempotjes voor stekjes

Zodra je stekjes voldoende wortels hebben ontwikkeld en klaar zijn voor verdere groei, is het tijd om ze over te zetten naar kleine bloempotjes. Deze potjes bieden een uitstekende volgende stap voor de ontwikkeling van je planten.

Vul het kleine bloempotje met potgrondmix. Plaats je gewortelde stekje in de potgrond. Zet het bloempotje op een plek met helder, indirect licht. Geef regelmatig water, maar zorg ervoor dat de potgrond niet te nat wordt. Ook kun je gemakkelijk voeding toedienen aan je gewortelde stekjes voor optimale groeiomstandigheden. Voeg nu een setje bloempotjes toe aan je winkelwagen en maak je plantenverzameling compleet.

Voordelen van kleine bloempotjes:

 • Perfect formaat voor stekjes
 • Decoratief en schattig ontwerp
 • Geschikt voor binnenhuisgebruik
 • Gemakkelijk te verplaatsen
 • Ruimte voor groei

Bestel online bij Stekjesbox

Ben je klaar om je huis te transformeren in een groene oase? Bezoek onze webshop en ontdek ons volledige assortiment. Bestel vandaag nog en geniet van de hoogste kwaliteit planten en stekjes, direct bij jou thuis bezorgd. Bij Stekjesbox bieden we niet alleen de beste producten voor het kweken van je stekjes, maar ook handige tips en adviezen. Onze stekflesjes en kleine bloempotjes zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw plantenervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Of je nu begint met een nieuwe hobby of je verzameling wilt uitbreiden met kleine bloempotjes voor jouw stekjes. Wij hebben alles wat je nodig hebt.

Bij Stekjesbox brengen we jouw liefde voor planten tot leven.

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel