menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Oxalis Deppei " Iron Cross " 5 knollen

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Oxalis Deppei " Iron Cross " 5 knollen

Breng een vleugje betoverende schoonheid in je huis of tuin met de Oxalis Deppei 'Iron Cross'. Deze bijzondere plant, ook bekend als de Geluksplant of Klavertje Vier, staat bekend om zijn unieke, klaverachtige bladeren en prachtige roze bloemen. Met deze set van 5 knollen kun je eenvoudig meerdere potten vullen of één grote, weelderige plant laten groeien.

Kenmerken van de Oxalis Deppei 'Iron Cross':

  • Unieke bladeren: De bladeren van de Oxalis Deppei 'Iron Cross' zijn klaverachtig en hebben een opvallend donkerrood kruis in het midden, wat de plant een uniek en decoratief uiterlijk geeft.
  • Prachtige bloemen: De plant produceert charmante, roze bloemen die een mooi contrast vormen met de groene en rode bladeren.
  • Compacte groei: Deze plant groeit snel en blijft relatief compact, waardoor hij perfect is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes, zowel binnen als buiten.

Verzorgingstips:

  • Licht: De Oxalis Deppei 'Iron Cross' houdt van helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de grond licht vochtig maar niet drassig. Laat de bovenste laag grond uitdrogen tussen de gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij normale kamertemperaturen tussen 15-25°C. Bescherm hem tegen extreme kou en hitte.
  • Vochtigheid: De Oxalis Deppei 'Iron Cross' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid en gedijt goed in een normale kameromgeving.

Voeg de betoverende charme van de Oxalis Deppei 'Iron Cross' toe aan je huis of tuin met deze set van 5 knollen. Geniet van de unieke klaverachtige bladeren en de prachtige roze bloemen die deze plant zo speciaal maken. Bestel nu de knollen bij Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
542
Merk
Stekjesbox
style
Schaduwplant
Kenmerken Voor beginners
Kleur Paars en groen
Materiaal Met roze bloemen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 5 knolletjes
Plantsoort Klaverzuring (Oxalis)
Soort Knolletjes
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Oxalis Deppei " Iron Cross " 5 knollen of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel