menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Begonia stekjesbox, 3 soorten

Voorraad:  4
Merk:  Stekjesbox

€ 12,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Begonia stekjesbox, 3 soorten

Breng kleur en leven in je interieur met onze exclusieve Begonia Stekjesbox! Deze zorgvuldig samengestelde box bevat stekjes van drie verschillende soorten Begonia, elk met hun unieke schoonheid en kenmerken. Perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers, deze stekjesbox biedt een prachtige variëteit aan levendige kleuren en decoratieve bladeren.

Verzorgingstips:

  • Licht: Begonia’s houden van helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond gelijkmatig vochtig, maar zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen. Laat de bovenste laag van de grond iets uitdrogen tussen de gietbeurten.
  • Temperatuur: Deze planten gedijen goed bij gemiddelde kamertemperaturen tussen 18-24°C. Ze zijn gevoelig voor kou, dus vermijd tochtige plekken.
  • Vochtigheid: Begonia’s houden van een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of een luchtbevochtiger gebruiken kan helpen om de ideale omstandigheden te creëren.

Breng de kleurrijke pracht van de Begonia in je huis met onze Begonia Stekjesbox. Elke doos is zorgvuldig samengesteld om je een variëteit aan prachtige Begonia-planten te bieden die gemakkelijk te verzorgen zijn en een visuele sensatie vormen. Voeg deze unieke stekjes toe aan je plantenfamilie en zie hoe ze je ruimte verlevendigen met hun levendige kleuren en patronen.

Bestel nu jouw Begonia Stekjesbox bij Stekjesbox.nl en geniet van de betoverende schoonheid en diversiteit van deze unieke plantensoorten!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
784
Merk
Stekjesbox
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Begonia stekjesbox, 3 soorten of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel