menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Epipremnum Global Green

Voorraad:  9
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Epipremnum Global Green

Voeg een vleugje levendigheid toe aan je interieur met het stekje van de Epipremnum Global Green. Deze prachtige plant, ook wel bekend als de Global Green Pothos, is geliefd om zijn heldergroene bladeren met subtiele kleurvariaties. De Epipremnum Global Green is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Epipremnum Global Green:

  • Heldere groene bladeren: De bladeren hebben een levendige groene kleur met subtiele variaties, wat een fris en decoratief effect geeft.
  • Veelzijdige groei: Deze plant kan zowel hangen als klimmen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden, potten of om langs een latwerk te groeien.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Epipremnum Global Green is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Epipremnum Global Green op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Epipremnum Global Green heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving.

Breng de frisse charme van de Epipremnum Global Green in je huis met dit prachtige stekje. Geniet van de levendige groene bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Epipremnum Global Green stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een verfrissende, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
375
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur 2 Groen , geel
Omschrijving Bladstek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Epipremnum
Soort Klimplant
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Epipremnum Global Green of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel