menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Chinees Lantaarnplantje

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Chinees Lantaarnplantje

Voeg een vleugje delicate schoonheid toe aan je plantenverzameling met het stekje van het Chinees Lantaarnplantje. Ook bekend als Ceropegia woodii of Hartjesplant, staat deze charmante plant bekend om zijn sierlijke, hartvormige bladeren en luchtige, hangende stengels. Het Chinees Lantaarnplantje is perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van het Chinees Lantaarnplantje:

  • Hartvormige Bladeren: De bladeren zijn klein, hartvormig en hebben een prachtige zilverachtige tekening, wat een verfijnd en decoratief effect geeft.
  • Hangende Stengels: Deze plant heeft lange, dunne stengels die sierlijk hangen, waardoor hij ideaal is voor hangpotten of om over een plank te draperen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Het Chinees Lantaarnplantje is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Chinees Lantaarnplantje op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de groei kan belemmeren.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Deze plant houdt niet van natte voeten, dus zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en plotselinge temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: Het Chinees Lantaarnplantje heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving.

Voeg de elegante charme van het Chinees Lantaarnplantje toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de delicate hartvormige bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Chinees Lantaarnplantje stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een verfijnde, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
22
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Met bloei
Kleur met roze lantaarntjes
Kleur 2 Groen , wit
Model Hartvormige bladeren
Moeilijkheidsgraad Redelijk moeilijk
Omschrijving 2 strengen
Plantsoort Ceropegia Woodii
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Weinig
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Chinees Lantaarnplantje of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel