menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Aeschynanthus "Marmoratus" (Lipstickplant)

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Aeschynanthus "Marmoratus" (Lipstickplant)

Deze pracht wil je in huis halen. De Aeschynanthus 'Marmoratus' is een Lipstickplant. Deze opvallende plant staat bekend om zijn prachtige, gemarmerde bladeren en felrode bloemen die doen denken aan een uitschuivende lipstick. Het is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Aeschynanthus 'Marmoratus':

  • Gemarmerde bladeren: De donkergroene bladeren zijn versierd met lichtgroene tot paarse vlekken, wat een uniek en decoratief patroon vormt.
  • Felrode bloemen: De bloemen zijn felrood en buisvormig, wat een mooi contrast vormt met de gemarmerde bladeren. Ze verschijnen aan het uiteinde van de stengels en lijken op een uitschuivende lipstick.
  • Hangende groei: Deze plant groeit hangend, waardoor hij ideaal is voor hangmanden of potten waarin hij zijn stengels vrij kan laten hangen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Aeschynanthus 'Marmoratus' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de bloei kan belemmeren.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Aeschynanthus 'Marmoratus' heeft een voorkeur voor een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Voeg de exotische charme van de Aeschynanthus 'Marmoratus' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de gemarmerde bladeren en de felrode bloemen en bestel direct op Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
216
Merk
Stekjesbox
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Plantsoort Aeschynanthus
Standplaats Schaduw
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Aeschynanthus "Marmoratus" (Lipstickplant) of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel