menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Philodendron Malay Gold

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 4,00 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Philodendron Malay Gold

Breng een vleugje levendige elegantie in je huis met het stekje van de Philodendron Malay Gold. Deze prachtige plant staat bekend om zijn opvallende, goudgele bladeren die elke ruimte opvrolijken. De Philodendron Malay Gold is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Philodendron Malay Gold:

  • Goudgele bladeren: De grote, hartvormige bladeren hebben een levendige goudgele kleur die een sprankelend accent aan je interieur toevoegt.
  • Snelle groeier: Deze plant groeit snel en ontwikkelt zich tot een weelderige, volle plant die zowel in potten als in de grond kan gedijen.

 

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Philodendron Malay Gold op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Philodendron Malay Gold heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving.

Voeg de levendige charme van de Philodendron Malay Gold toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de stralende, goudgele bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Philodendron Malay Gold stekje bij Stekjesbox.nl.

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
296
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Voor beginners
Kleur 2 Geel
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Philodendron
Soort Klimplant
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Philodendron Malay Gold of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel