menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Philodendron Painted Lady

Voorraad:  5
Merk:  Stekjesbox

€ 5,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Philodendron Painted Lady

Voeg een vleugje levendige schoonheid toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Philodendron 'Painted Lady'. Deze opvallende plant staat bekend om zijn felgekleurde bladeren die veranderen van helder geelgroen naar diep groen met gele spikkels naarmate ze rijpen.

Kenmerken van de Philodendron 'Painted Lady':

  • Kleurrijke Bladeren: De jonge bladeren beginnen helder geelgroen en ontwikkelen gele spikkels terwijl ze rijpen tot een diep groene tint, wat een opvallend en decoratief effect geeft.
  • Klimmende Groei: Deze plant groeit klimmend en is ideaal voor een mosstok of latwerk, waardoor hij een weelderige groene achtergrond kan creëren.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Philodendron 'Painted Lady' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Philodendron 'Painted Lady' heeft een voorkeur voor een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Voeg de levendige charme van de Philodendron 'Painted Lady' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Bestel nu jouw Philodendron 'Painted Lady' stekje bij Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
210
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur 2 Groen, oranje, geel
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Schaduwplant
Plantsoort Philodendron
Soort Klimplant
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Philodendron Painted Lady of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel