menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Philodendron Brasil

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Philodendron Brasil

Breng een vleugje levendige schoonheid in je huis met het stekje van de Philodendron 'Brasil'. Deze populaire kamerplant staat bekend om zijn hartvormige bladeren met prachtige geel-groene variaties. De Philodendron 'Brasil' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Philodendron 'Brasil':

  • Hartvormige Bladeren: De bladeren hebben een opvallende variatie van groen en geel, wat de plant een fris en decoratief uiterlijk geeft.
  • Klimmende of Hangende Groei: Deze veelzijdige plant kan zowel klimmen als hangen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden, potten of om langs een latwerk te groeien.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Philodendron 'Brasil' is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Philodendron 'Brasil' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Philodendron 'Brasil' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Voeg de levendige charme van de Philodendron 'Brasil' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de kleurrijke bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze bijzondere plant. Bestel nu jouw Philodendron 'Brasil' stekje bij Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
12
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Voor beginners
Kleur 2 Groen , geel
Model Hartvormige bladeren
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Philodendron
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Philodendron Brasil of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel