menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Chinees Lantaarnplantje Variegata

Voorraad:  5
Merk:  Stekjesbox

€ 4,00 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Chinees Lantaarnplantje Variegata

Voeg een vleugje delicate schoonheid toe aan je plantenverzameling met het stekje van het Chinees Lantaarnplantje Variegata. Deze charmante plant, ook bekend als Ceropegia woodii Variegata of Hartjesplant, staat bekend om zijn sierlijke, hartvormige bladeren met prachtige witte en groene variaties. Het Chinees Lantaarnplantje Variegata is perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van het Chinees Lantaarnplantje Variegata:

  • Hartvormige Bladeren: De bladeren zijn hartvormig en hebben een schitterende variatie van groen en wit, wat een verfijnd en decoratief effect geeft.
  • Hangende Stengels: Deze plant heeft lange, hangende stengels, waardoor hij ideaal is voor hangpotten of om over een plank te draperen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Het Chinees Lantaarnplantje Variegata is gemakkelijk te verzorgen en groeit goed onder diverse omstandigheden.

erzorgingstips:

  • Licht: Zet je Chinees Lantaarnplantje Variegata op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de groei kan belemmeren.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Geef minder water in de winter, en zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en plotselinge temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: Het Chinees Lantaarnplantje Variegata heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving.

Voeg de elegante charme van het Chinees Lantaarnplantje Variegata toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de verfijnde bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Chinees Lantaarnplantje Variegata stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een delicate, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
84
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur Groen , roze , wit
Materiaal met paarse bloempjes
Model Hartvormige bladeren
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 2 strengen
Plantsoort Ceropegia Woodii
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Weinig
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Chinees Lantaarnplantje Variegata of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel