menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Hoya Wayetii Tricolor

Voorraad:  1
Merk:  Stekjesbox

€ 4,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Hoya Wayetii Tricolor

Breng een vleugje exotische schoonheid in je huis met het stekje van de Hoya Wayetii Tricolor. Deze prachtige klimplant staat bekend om zijn unieke, langwerpige bladeren met een opvallende combinatie van groene, roze en crème tinten. De Hoya Wayetii Tricolor is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Hoya Wayetii Tricolor:

  • Kleurrijke bladeren: De langwerpige bladeren van de Hoya Wayetii Tricolor hebben een prachtige mix van groen, roze en crème kleuren, die een levendig en decoratief element aan je interieur toevoegen.
  • Compacte groei: Deze plant groeit compact en kan zowel klimmen als hangen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden of potten.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Hoya Wayetii Tricolor is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Hoya Wayetii Tricolor op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de groei kan belemmeren.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: Hoewel de Hoya geen hoge luchtvochtigheid vereist, kan een lichte verhoging van de luchtvochtigheid in droge periodes de plant ten goede komen.

Voeg de exotische flair van de Hoya Wayetii Tricolor toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de kleurrijke bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Hoya Wayetii Tricolor stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een elegante, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
623
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur Donkerrode bloemen
Kleur 2 Groen , geel , roze
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Hoya
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Middel
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Hoya Wayetii Tricolor of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel