menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Tradescantia Zebrina "Violet Hill"

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Tradescantia Zebrina "Violet Hill"

De Tradescantia Zebrina "Violet Hill" is een betoverende kamerplant die je interieur direct opfleurt met zijn levendige kleuren. De bladeren zijn prachtig gestreept in diepe paarse en groene tinten, aangevuld met zilveren accenten. Deze plant is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te verzorgen, waardoor hij perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Verzorgingstips:

  • Licht: Plaats de Tradescantia Zebrina "Violet Hill" in helder, indirect licht om de levendige kleuren te behouden. Ze kan ook wat direct zonlicht verdragen, maar te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen.
  • Water: Houd de potgrond gelijkmatig vochtig, maar zorg ervoor dat de plant goed kan uitlekken. Laat de bovenste laag grond opdrogen tussen gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Luchtvochtigheid: Deze plant gedijt goed bij gemiddelde luchtvochtigheid. Regelmatig sproeien kan helpen om de bladeren fris en gezond te houden, vooral in droge binnenomgevingen.
  • Temperatuur: De ideale temperatuur voor de Tradescantia Zebrina "Violet Hill" ligt tussen 18-24°C. Vermijd koude tocht en plotselinge temperatuurschommelingen om de plant gezond te houden.
  • Voeding: Tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) kan de plant eens per maand worden gevoed met een verdunde kamerplantenvoeding. In de herfst en winter is bemesting niet noodzakelijk.

Met zijn opvallende kleuren en eenvoudige verzorging is de Tradescantia Zebrina "Violet Hill" een perfecte keuze om je huis een vleugje levendigheid en natuur te geven. Laat je betoveren door zijn schoonheid en geniet van de gemakkelijke verzorging die deze plant biedt.

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
16
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Diervriendelijk
Kleur paars groen zilver
Materiaal met witte bloempjes
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 4 stekken
Plantsoort Tradescantia
Soort Tradescantia
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Middel
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Tradescantia Zebrina "Violet Hill" of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel