menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Epiphyllum Beavertail

Voorraad:  6
Merk:  Stekjesbox

€ 4,00 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Epiphyllum Beavertail

Voeg een vleugje exotische flair toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Epiphyllum Beavertail. Deze opvallende cactus, ook bekend als de Beavertail Cactus, staat bekend om zijn platte, vlezige stengels die eruitzien als bevertails. 

Kenmerken van de Epiphyllum Beavertail:

  • Unieke Stengels: De platte, vlezige stengels hebben een opvallende vorm die lijkt op een bevertail, wat de plant een uniek en decoratief uiterlijk geeft.
  • Epifytische Groei: Deze cactus groeit van nature op andere planten en bomen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden of potten waarin hij kan hangen en klimmen.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Epiphyllum Beavertail is gemakkelijk te verzorgen en goed bestand tegen droogte.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Epiphyllum Beavertail op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de stengels verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag uitdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Epiphyllum Beavertail heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de stengels gezond te houden.

Voeg de exotische charme van de Epiphyllum Beavertail toe aan je plantenverzameling met dit unieke stekje. Geniet van de onderhoudsvriendelijke aard en het bijzondere uiterlijk van deze opvallende cactus. Bestel nu jouw Epiphyllum Beavertail stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een exotische, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
381
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur met witte bloem
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Epiphyllum
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Middel
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Epiphyllum Beavertail of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel