menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Haworthia Witte stip, geworteld

Voorraad:  1
Merk:  Stekjesbox

€ 2,14 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Haworthia Witte stip, geworteld

Stekje Haworthia Witte Stip, Geworteld

Voeg een vleugje unieke schoonheid toe aan je plantenverzameling met het gewortelde stekje van de Haworthia Witte Stip. Deze prachtige vetplant staat bekend om zijn compacte groei en opvallende, witgestipte bladeren. De Haworthia Witte Stip is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Haworthia Witte Stip:

  • Unieke bladeren: De dikke, groene bladeren zijn bedekt met kleine, witte stippen die de plant een bijzonder en decoratief uiterlijk geven.
  • Compacte groei: Deze plant blijft relatief klein, waardoor hij perfect is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Haworthia Witte Stip is een makkelijke plant die weinig verzorging nodig heeft en goed bestand is tegen droogte.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Haworthia Witte Stip op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Laat de potgrond volledig opdrogen tussen de gietbeurten. Deze vetplant is goed bestand tegen droogte, maar zorg ervoor dat overtollig water goed weg kan lopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: De Haworthia Witte Stip gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 15-25°C. Bescherm de plant tegen extreme kou en warmte.
  • Vochtigheid: Deze plant heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid en doet het goed in een normale kameromgeving.

Breng de bijzondere schoonheid van de Haworthia Witte Stip in je huis met dit gewortelde stekje. Voeg deze charmante vetplant toe aan je collectie en geniet van zijn onderhoudsvriendelijke karakter en unieke uitstraling. Bestel nu jouw gewortelde stekje Haworthia Witte Stip bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een stijlvol groen accent!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
51
Merk
Stekjesbox
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Standplaats Half schaduw
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Haworthia Witte stip, geworteld of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel