menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Philodendron Scandens

Voorraad:  9
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Philodendron Scandens

Voeg een vleugje weelderige groen toe aan je interieur met het stekje van de Philodendron Scandens. Ook bekend als de Hartbladige Philodendron, is deze populaire kamerplant geliefd om zijn hartvormige, glanzende bladeren en gemakkelijke verzorging. De Philodendron Scandens is perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Philodendron Scandens:

  • Hartvormige Bladeren: De glanzende, groene bladeren hebben een aantrekkelijke hartvorm die een elegant en decoratief element toevoegt aan elke ruimte.
  • Klimmende of Hangende Groei: Deze veelzijdige plant kan zowel klimmen als hangen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden, potten of om langs een latwerk te groeien.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Philodendron Scandens is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Philodendron Scandens op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Philodendron Scandens heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Voeg de elegante charme van de Philodendron Scandens toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de hartvormige bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze klassieke kamerplant. Bestel nu jouw Philodendron Scandens stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een fris, groen accent!

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
10
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Voor beginners
Kleur Groen
Model Hartvormige bladeren
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Bladstek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Philodendron
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Philodendron Scandens of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel