menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Scindapsus Pictus

Voorraad:  15
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Scindapsus Pictus

Scindapsus Pictus

De Scindapsus Pictus, ook bekend als de Satin Pothos, is een populaire kamerplant die bekend staat om zijn prachtige, zilvergevlekte bladeren. Deze plant is perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers dankzij zijn gemakkelijke verzorging en sierlijke uitstraling.

Kenmerken:

  • Bladeren: De hartvormige bladeren zijn donkergroen met opvallende zilveren vlekken, wat zorgt voor een elegant en stijlvol effect. De bladeren voelen fluweelzacht aan, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van deze plant.
  • Groei: De Scindapsus Pictus is een snelle groeier die goed gedijt als hangplant of klimplant, ideaal voor verschillende interieurstijlen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Plaats de Scindapsus Pictus in helder, indirect licht voor optimale groei. Hij kan ook halfschaduw verdragen, maar vermijd direct zonlicht om verbranding van de bladeren te voorkomen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar zorg voor goede drainage. Laat de bovenste laag grond opdrogen tussen gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Luchtvochtigheid: Deze plant doet het goed bij gemiddelde luchtvochtigheid. Regelmatig sproeien helpt om de bladeren fris en gezond te houden.
  • Temperatuur: De ideale temperatuur ligt tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en plotselinge temperatuurschommelingen.

Breng elegantie en een vleugje natuur in je huis met de Scindapsus Pictus. Bestel nu en geniet van deze onderhoudsvriendelijke, prachtige plant!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
3
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Bladstek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Scindapsus
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Scindapsus Pictus of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel