menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Scindapsus Trebii

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Scindapsus Trebii

Voeg een vleugje luxe en elegantie toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Scindapsus Treubii. Deze prachtige klimplant, ook bekend als de Treubii Moonlight, staat bekend om zijn dikke, glanzende bladeren met een subtiele zilverachtige glans. De Scindapsus Treubii is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Scindapsus Treubii:

  • Glanzende Bladeren: De dikke, leerachtige bladeren hebben een prachtige, zilverachtige glans die een elegant en decoratief effect geeft.
  • Klimmende of Hangende Groei: Deze veelzijdige plant kan zowel klimmen als hangen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden, potten of om langs een latwerk te groeien.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Scindapsus Treubii op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Scindapsus Treubii heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Voeg de elegante charme van de Scindapsus Treubii toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de glanzende, zilverachtige bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze bijzondere plant. Bestel nu jouw Scindapsus Treubii stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een verfijnde, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
60
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur 2 Groen , licht groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Bladstek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Scindapsus
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Scindapsus Trebii of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel