menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Scindapsus Pictus "Silvery Ann"

Voorraad:  6
Merk:  Stekjesbox

€ 2,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Scindapsus Pictus "Silvery Ann"

Breng een vleugje zilveren elegantie in je huis met het stekje van de Scindapsus Pictus "Silvery Ann". Deze prachtige klimplant staat bekend om zijn hartvormige bladeren met zilveren vlekken die een verfijnde uitstraling geven. De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Scindapsus Pictus "Silvery Ann":

  • Zilveren Vlekken: De hartvormige, donkergroene bladeren zijn bedekt met opvallende zilveren vlekken, wat een elegant en decoratief effect creëert.
  • Hangende of Klimmende Groei: Deze veelzijdige plant kan zowel hangen als klimmen, waardoor hij ideaal is voor hangmanden, potten of om langs een latwerk te groeien.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is gemakkelijk te verzorgen en past zich goed aan verschillende omgevingen aan.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Scindapsus Pictus "Silvery Ann" op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving.

Voeg de sierlijke charme van de Scindapsus Pictus "Silvery Ann" toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de elegante, zilveren bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Scindapsus Pictus "Silvery Ann" stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een verfijnde, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
178
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur Groen zilver
Model Hartvormige bladeren
Moeilijkheidsgraad Makkelijk , duurt iets langer voor deze wortelt
Omschrijving stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Scindapsus
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Scindapsus Pictus "Silvery Ann" of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel