menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Tradescantia Sweetness

Voorraad:  1
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Tradescantia Sweetness

De Tradescantia Sweetness, ook wel bekend als de "Wonderplant", is een charmante en veelzijdige kamerplant die je interieur opfleurt met zijn prachtige, kleurrijke bladeren. Deze plant staat bekend om zijn gemakkelijke verzorging en snelle groei, waardoor hij een favoriet is bij zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken:

  • Bladeren: De Tradescantia Sweetness heeft opvallende, langwerpige bladeren met een unieke kleurvariatie van groen, paars en roze. Deze prachtige mix van kleuren zorgt voor een levendig en decoratief accent in elke ruimte.
  • Groei: Deze plant groeit snel en kan zowel hangend als kruipend worden gehouden, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is in verschillende interieurstijlen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Plaats de Tradescantia Sweetness in helder, indirect licht voor de beste kleurontwikkeling. Ze kan ook wat direct zonlicht verdragen, maar te veel kan de bladeren verbranden.
  • Water: Houd de potgrond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de plant in water blijft staan. Laat de bovenste laag grond opdrogen tussen gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Luchtvochtigheid: Deze plant houdt van een gemiddelde luchtvochtigheid, maar doet het ook goed in normale kamerlucht. Regelmatig sproeien kan helpen om de bladeren gezond en levendig te houden.
  • Temperatuur: De ideale temperatuur voor de Tradescantia Sweetness ligt tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en plotselinge temperatuurschommelingen.
  • Voeding: Geef de plant tijdens het groeiseizoen (lente en zomer) eens per maand vloeibare kamerplantenvoeding om de groei en kleur te bevorderen. In de herfst en winter is bemesting niet nodig.

De Tradescantia Sweetness is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zeer gemakkelijke plant om te verzorgen. Met zijn levendige kleuren en snelle groei brengt hij een vrolijke en frisse sfeer in elke ruimte. Voeg deze prachtige en onderhoudsvriendelijke plant toe aan je collectie en geniet van de natuurlijke schoonheid die hij biedt.

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
783
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur Roze wit groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Plantsoort Tradescantia
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Tradescantia Sweetness of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel