menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate'

Voorraad:  5
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate'

Haal luxe en elegantie in huis met het stekje van de Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate'. Deze prachtige plant staat bekend om zijn dikke, glanzende bladeren met opvallende groene en crèmekleurige variaties. 

Kenmerken van de Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate':

  • Glanzende Bladeren: De dikke, leerachtige bladeren hebben een prachtige mix van groen en crème, wat de plant een elegant en decoratief uiterlijk geeft.
  • Compacte Groei: Deze plant blijft relatief klein en compact, waardoor hij ideaal is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Peperomia 'Golden Gate' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Deze plant houdt niet van natte voeten, dus zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Peperomia 'Golden Gate' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Voeg de elegante charme van de Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de glanzende, gevarieerde bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze bijzondere plant. Bestel vandaag nog jouw Peperomia 'Golden Gate' stekje bij Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
141
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Succulenten
Kleur 2 Groen , geel
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Peperomia
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Peperomia Obtusifolia 'Golden Gate' of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel