menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Begonia 'Black Forrest'

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 3,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Begonia 'Black Forrest'

Breng een vleugje mystieke elegantie in je huis of tuin met de Begonia 'Black Forest'. Deze prachtige plant staat bekend om zijn opvallende, donkerbladige bladeren en delicate bloemen, die een dramatisch en toch verfijnd accent aan elke ruimte toevoegen. 

Kenmerken van de Begonia 'Black Forest':

  • Donkere Bladeren: De bladeren van de Begonia 'Black Forest' zijn diep donkerrood tot bijna zwart, wat een dramatisch en decoratief effect geeft.
  • Delicate Bloemen: De plant produceert charmante bloemen die een prachtig contrast vormen met de donkere bladeren, wat de plant extra aantrekkelijk maakt.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Begonia 'Black Forest' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar vermijd dat de grond drassig wordt. Laat de bovenste laag van de grond licht opdrogen tussen de gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Begonia 'Black Forest' houdt van een gemiddelde tot hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien kan helpen om de bladeren gezond te houden.

Voeg de mysterieuze charme van de Begonia 'Black Forest' toe aan je plantenverzameling. Geniet van de diepgekleurde bladeren en de delicate bloemen die deze plant zo bijzonder maken. Bestel nu jouw Begonia 'Black Forest' bij Stekjesbox.nl en geef je interieur of tuin een elegant, donker accent!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
767
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur met witte bloempjes
Kleur 2 Donkerpaars , bijna zwart
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Begonia
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Begonia 'Black Forrest' of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel