menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Aeschynanthus "Pink Polka" (Lipstickplant) roze bloem

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Aeschynanthus "Pink Polka" (Lipstickplant) roze bloem

Breng een vleugje exotische charme in je huis met het stekje van de Aeschynanthus 'Pink Polka', ook bekend als de Lipstickplant. Deze prachtige plant staat bekend om zijn glanzende, donkergroene bladeren en opvallende roze bloemen die eruitzien als een uitgesneden lipstick. De Aeschynanthus 'Pink Polka' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Aeschynanthus 'Pink Polka':

  • Roze bloemen: De bloemen van de Lipstickplant zijn felroze en buisvormig, wat een mooi contrast vormt met de donkergroene bladeren. Ze verschijnen aan het uiteinde van de stengels en lijken op een uitgesneden lipstick.
  • Glanzende bladeren: De bladeren zijn donkergroen, glanzend en leerachtig, wat een decoratief effect geeft en de plant een elegante uitstraling geeft.
  • Hangende groei: Deze plant groeit hangend, waardoor hij ideaal is voor hangmanden of potten waarin hij zijn stengels vrij kan laten hangen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Aeschynanthus 'Pink Polka' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de bloei kan belemmeren.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Aeschynanthus 'Pink Polka' heeft een voorkeur voor een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of het gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Geniet van de felroze bloemen en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel nu jouw Aeschynanthus 'Pink Polka' stekje bij Stekjesbox.nl!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
157
Merk
Stekjesbox
Plantsoort Aeschynanthus
Standplaats Schaduw
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Aeschynanthus "Pink Polka" (Lipstickplant) roze bloem of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel