menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Rhaphidaphora 'Dragontail'

Voorraad:  1
Merk:  Stekjesbox

€ 5,95 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Rhaphidaphora 'Dragontail'

Voeg een vleugje exotische allure toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Rhaphidophora 'Dragontail'. Deze bijzondere plant, ook bekend als de Drakenstaartplant, is geliefd om zijn unieke, glanzende bladeren die een prachtige, tropische uitstraling hebben. 

Kenmerken van de Rhaphidophora 'Dragontail':

  • Unieke Bladeren: De glanzende, donkergroene bladeren hebben een opvallende vorm die doet denken aan een drakenstaart, wat de plant een bijzonder en decoratief uiterlijk geeft.
  • Klimmende Groei: Deze plant groeit klimmend en is ideaal voor een mosstok of latwerk, waardoor hij een weelderige groene achtergrond kan creëren.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Rhaphidophora 'Dragontail' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Rhaphidophora 'Dragontail' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Breng de exotische charme van de Rhaphidophora 'Dragontail' in je huis met dit prachtige stekje. Geniet van de unieke bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze opvallende plant. Bestel nu jouw Rhaphidophora 'Dragontail' stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een tropische, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
436
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Rhaphidaphora
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Rhaphidaphora 'Dragontail' of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel