menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Hoya 'Rosita'

Voorraad:  5
Merk:  Stekjesbox

€ 3,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Hoya 'Rosita'

Breng een vleugje charme in je huis met het stekje van de Hoya 'Rosita'. Deze prachtige klimplant, ook bekend als de Wasbloem, staat bekend om zijn dikke, glanzende bladeren en zijn delicate, stervormige bloemen die een heerlijke geur verspreiden.

Kenmerken van de Hoya 'Rosita':

  • Glanzende Bladeren: De dikke, leerachtige bladeren zijn donkergroen en hebben een prachtige glans, wat de plant een elegant en decoratief uiterlijk geeft.
  • Delicate Bloemen: Deze Hoya produceert mooie, stervormige bloemen die een zachte, zoete geur verspreiden, wat een extra dimensie van schoonheid toevoegt aan de plant.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Hoya 'Rosita' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, terwijl te weinig licht de bloei kan belemmeren.
  • Water: Laat de potgrond licht opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg ervoor dat overtollig water goed kan weglopen om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Hoya 'Rosita' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid, maar doet het goed in een normale kameromgeving. Regelmatig besproeien kan helpen de bladeren gezond te houden.

Voeg de Hoya 'Rosita' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de glanzende bladeren, de delicate bloemen en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke plant. Bestel vandaag nog online! 

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
624
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur met roze rode bloem
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk , duurt iets langer voor deze wortelt
Plantsoort Hoya
Standplaats Half schaduw
Waterbehoefte Middel
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Hoya 'Rosita' of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel