menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Epipremnum Aureum / Drakenklimop

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 2,25 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Epipremnum Aureum / Drakenklimop

De Epipremnum Aureum, ook wel bekend als Drakenklimop, is een geliefde kamerplant die bekend staat om zijn robuuste groei en sierlijke bladeren. Deze plant is ideaal voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers vanwege zijn eenvoudige verzorging en veelzijdige uitstraling.

Kenmerken:

  • Bladeren: De hartvormige bladeren zijn levendig groen met gele vlekken, wat een speels en levendig effect geeft. De glanzende textuur van de bladeren draagt bij aan de frisse uitstraling van deze plant.
  • Groei: De Epipremnum Aureum is een snelle groeier die zowel als hangplant of klimplant goed gedijt, perfect voor diverse interieurstijlen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Plaats de Epipremnum Aureum in helder, indirect licht voor optimale groei. Hij kan ook goed overleven in lagere lichtomstandigheden, maar vermijd direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar zorg voor goede drainage. Laat de bovenste laag grond opdrogen tussen gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Luchtvochtigheid: Deze plant doet het goed bij gemiddelde luchtvochtigheid. Regelmatig sproeien helpt om de bladeren fris en gezond te houden.
  • Temperatuur: De ideale temperatuur ligt tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en plotselinge temperatuurschommelingen.

Voeg een sprankje leven en natuur toe aan je interieur met de Epipremnum Aureum. Deze onderhoudsvriendelijke, prachtige plant zorgt voor een frisse uitstraling in elke ruimte. Bestel vandaag nog en laat je huis stralen met de Epipremnum Aureum!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
4
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur Groen geel
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Epipremnum
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Epipremnum Aureum / Drakenklimop of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel