menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Tradescantia stekjesbox, 5 soorten

Voorraad:  6
Merk:  Stekjesbox

€ 10,95 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Tradescantia stekjesbox, 5 soorten

Ontdek de kleurrijke wereld van Tradescantia met onze exclusieve Tradescantia Stekjesbox! Deze zorgvuldig samengestelde box bevat stekjes van vier verschillende soorten Tradescantia, elk met hun eigen unieke uitstraling en charme. Perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers, deze stekjesbox biedt een prachtige variëteit aan levendige kleuren en interessante bladvormen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Tradescantia's houden van helder, indirect licht maar kunnen ook wat direct zonlicht verdragen. Minder licht kan leiden tot minder kleurrijke bladeren.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar vermijd overbewatering. Laat de bovenste laag van de grond iets uitdrogen tussen de gietbeurten.
  • Temperatuur: Tradescantia’s groeien het beste bij gemiddelde kamertemperaturen tussen 18-24°C. Vermijd koude tocht en temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: Deze planten houden van een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of een plaatsing in een vochtige ruimte zoals de badkamer kan hen goed doen.

Breng een explosie van kleur en levendigheid in je huis met de Tradescantia Stekjesbox. Elke doos is zorgvuldig samengesteld om je een variatie aan prachtige Tradescantia planten te bieden die gemakkelijk te verzorgen zijn en een visueel spektakel creëren. Voeg deze opvallende stekjes toe aan je plantenfamilie en zie hoe ze je ruimte opvrolijken.

Bestel nu jouw Tradescantia Stekjesbox bij Stekjesbox.nl en geniet van de kleurrijke diversiteit en schoonheid van deze unieke plantensoorten!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
510
Merk
Stekjesbox
Kleur Allerlei
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 20 stekken
Soort Tradescantia
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Tradescantia stekjesbox, 5 soorten of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel