menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Crassula Ovata Sunset

Voorraad:  9
Merk:  Stekjesbox

€ 2,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Crassula Ovata Sunset

De Crassula Ovata 'Sunset' is een opvallende vetplant, ook bekend als de Jadeplant.  De plant staat bekend om zijn dikke, glanzende bladeren die een prachtige combinatie van groen, geel en rood tonen. De Crassula Ovata 'Sunset' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Crassula Ovata 'Sunset':

  • Kleurrijke bladeren: De dikke, vlezige bladeren hebben een prachtige mix van groen, geel en rood, wat de plant een levendig en decoratief uiterlijk geeft.
  • Compacte groei: Deze plant groeit langzaam en blijft compact, waardoor hij ideaal is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Crassula Ovata 'Sunset' is zeer gemakkelijk te verzorgen en goed bestand tegen droogte.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Crassula Ovata 'Sunset' op een plek met helder, direct of indirect licht. Hij gedijt goed in fel zonlicht, wat de bladeren nog meer laat stralen.
  • Water: Laat de potgrond volledig opdrogen tussen de gietbeurten. Deze vetplant heeft weinig water nodig en is bestand tegen droogte. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant doet het goed bij normale kamertemperaturen tussen 15-25°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Crassula Ovata 'Sunset' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid en doet het goed in een normale kameromgeving.

Breng de levendige charme van de Crassula Ovata 'Sunset' in je huis met dit prachtige stekje. Geniet van de kleurrijke bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze fascinerende vetplant. Bestel nu jouw Crassula Ovata 'Sunset' stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een vrolijk, groen accent!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
380
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Succulenten
Kleur 2 Groen , geel , oranje
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Crassula
Standplaats Volle zon
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Crassula Ovata Sunset of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel