menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Lipstickplant stekjesbox, 4 soorten

Voorraad:  7
Merk:  Stekjesbox

€ 10,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Lipstickplant stekjesbox, 4 soorten

Ontdek de exotische schoonheid van de Lipstickplant met onze exclusieve Lipstickplant Stekjesbox! Deze zorgvuldig samengestelde box bevat stekjes van vier verschillende soorten Lipstickplanten, elk met hun unieke kleuren en bloeiwijzen. Perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers, deze stekjesbox biedt een prachtige variëteit aan opvallende bloemen en decoratieve bladeren.

Verzorgingstips:

  • Licht: Lipstickplanten gedijen goed in helder, indirect licht. Vermijd direct zonlicht, dat de bladeren kan verbranden.
  • Water: Houd de potgrond gelijkmatig vochtig, maar zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen. Laat de bovenste laag van de grond licht uitdrogen tussen de gietbeurten.
  • Temperatuur: Deze planten houden van warmte en gedijen goed bij temperaturen tussen 18-24°C. Bescherm ze tegen koude tocht en plotselinge temperatuurveranderingen.
  • Vochtigheid: Lipstickplanten houden van een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of plaatsen in een vochtige omgeving, zoals een badkamer, kan hen helpen gedijen.

Breng een vleugje exotische elegantie in je huis met de Lipstickplant Stekjesbox. Elke doos is zorgvuldig samengesteld om je een variëteit aan prachtige Lipstickplanten te bieden die gemakkelijk te verzorgen zijn en een opvallende toevoeging aan je interieur vormen. Voeg deze unieke stekjes toe aan je plantenfamilie en zie hoe ze je ruimte transformeren met hun levendige bloemen en decoratieve bladeren.

Bestel nu jouw Lipstickplant Stekjesbox bij Stekjesbox.nl en geniet van de exotische schoonheid en diversiteit van deze prachtige plantensoorten!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
507
Merk
Stekjesbox
Kleur 2 Allerlei
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 4 grote stekken
Soort Aeschynanthus
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Lipstickplant stekjesbox, 4 soorten of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel