menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Syngonium Box, 3 soorten

Voorraad:  4
Merk:  Stekjesbox

€ 12,50 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Syngonium Box, 3 soorten

Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van de SyngoniumBox, een zorgvuldig samengestelde collectie van drie unieke Syngonium stekjes. Deze box is perfect voor plantenliefhebbers die hun collectie willen uitbreiden met de diverse en fascinerende Syngonium soorten. Elke plant in deze box biedt zijn eigen unieke charme en kleurenspel, waardoor je interieur tot leven komt.

Verzorgingstips:

  • Licht: Plaats je Syngoniums in helder, indirect licht voor optimale groei. Ze kunnen ook goed gedijen in halfschaduw, maar vermijd direct zonlicht om bladverbranding te voorkomen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig en zorg voor een goede drainage. Laat de bovenste laag grond opdrogen tussen gietbeurten om wortelrot te voorkomen.
  • Luchtvochtigheid: Syngoniums houden van een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig sproeien of een luchtbevochtiger gebruiken helpt om de bladeren gezond en levendig te houden.
  • Temperatuur: De ideale temperatuur voor Syngoniums ligt tussen 15-25°C. Bescherm de planten tegen koude tocht en plotselinge temperatuurschommelingen.

De SyngoniumBox is perfect voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers. Deze luchtzuiverende planten dragen bij aan een gezondere leefomgeving en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur. Breng variatie en kleur in je huis met deze prachtige collectie van drie Syngonium-soorten!

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
508
Merk
Stekjesbox
Kleur 2 Allerlei
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 3 grote stekken
Soort Syngonium
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Syngonium Box, 3 soorten of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel