menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Maranta stekjesbox, 3 soorten

Voorraad:  2
Merk:  Stekjesbox

€ 10,00 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Maranta stekjesbox, 3 soorten

Ontdek onze fantastische Maranta Stekjesbox! Deze zorgvuldig samengestelde box bevat stekjes van drie verschillende soorten Maranta, elk met hun unieke patronen en kleuren. Perfect voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers, deze stekjesbox biedt een prachtige variëteit aan levendige en decoratieve bladeren.

Verzorgingstips:

  • Licht: Maranta’s gedijen goed in helder, indirect licht. Direct zonlicht kan de bladeren beschadigen, dus plaats ze op een plek met gefilterd licht.
  • Water: Houd de potgrond gelijkmatig vochtig, maar vermijd dat de wortels in water staan. Laat de bovenste laag van de grond iets uitdrogen tussen de gietbeurten.
  • Temperatuur: Deze planten houden van warme temperaturen tussen 18-24°C. Ze zijn gevoelig voor kou, dus houd ze weg van tochtige ramen en deuren.
  • Vochtigheid: Maranta’s houden van een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om de ideale omstandigheden te creëren.

Breng de levendige schoonheid van de Maranta in je huis met onze Maranta Stekjesbox. Elke doos is zorgvuldig samengesteld om je een variëteit aan prachtige Maranta-planten te bieden die gemakkelijk te verzorgen zijn en een visueel spektakel vormen. Voeg deze unieke stekjes toe aan je plantenfamilie en zie hoe ze je ruimte opvrolijken met hun levendige kleuren en patronen.

Bestel nu jouw Maranta Stekjesbox bij Stekjesbox.nl en geniet van de betoverende schoonheid en diversiteit van deze unieke plantensoorten!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
438
Merk
Stekjesbox
Kleur 2 Allerlei
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Bladstek met 2 of 3 bladeren
Soort Maranta
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Maranta stekjesbox, 3 soorten of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel