Verzending binnen Nederland


Stekjesbox verstuurd in een normale week van maandag tot en met donderdag bestellingen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNl . Bestellingen die op maandag , dinsdag , woensdag en donderdagochtend worden geplaatst , worden dezelfde dag nog gemaakt en verstuurd. Bestellingen vanaf donderdagmiddag tot zondagavond worden op de maandag gemaakt , en verstuurd.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina wordt aangegeven of een product voorradig is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen.

€7,95 voor bestellingen die niet door de brievenbus passen.

Verzending naar heel Europa
Wij leveren in heel Europa onze bestellingen

Let op! 
De verzendkosten worden berekend op basis van de grootte van de bestelling. De totale kosten voor de verzending worden weergeven tijdens het afrekenen van de bestelling.

Verzending bij extreem hoge of lage temperaturen
Op het moment dat er extreem hoge of lage temperaturen worden verwacht, kunnen wij helaas uw bestelling niet versturen.
Wij versturen geen bestellingen als er temperaturen van 25 graden boven nul of lager dan 5 graden boven nul worden verwacht.

Esther Daleman

Eigenaar
Instagram Facebook Facebook Messenger