menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Crassula Hobbit

Voorraad:  10
Merk:  Stekjesbox

€ 2,14 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Crassula Hobbit

Breng een vleugje speelse schoonheid in je huis met het stekje van de Crassula 'Hobbit'. Deze unieke vetplant, een variëteit van de Crassula Ovata (Jadeplant), staat bekend om zijn buisvormige, licht gekromde bladeren die doen denken aan de oren van een Hobbit. De Crassula 'Hobbit' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Crassula 'Hobbit':

  • Buisvormige Bladeren: De dikke, buisvormige bladeren zijn donkergroen met rode uiteinden, wat de plant een interessant en decoratief uiterlijk geeft.
  • Compacte Groei: Deze plant groeit langzaam en blijft compact, waardoor hij ideaal is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: De Crassula 'Hobbit' is zeer gemakkelijk te verzorgen en goed bestand tegen droogte.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Crassula 'Hobbit' op een plek met helder, direct of indirect licht. Hij gedijt goed in fel zonlicht, wat de bladeren nog meer laat glanzen.
  • Water: Laat de potgrond volledig uitdrogen tussen de gietbeurten. Deze vetplant heeft weinig water nodig en is bestand tegen droogte. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant doet het goed bij normale kamertemperaturen tussen 15-25°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Crassula 'Hobbit' heeft geen speciale eisen aan luchtvochtigheid en doet het goed in een normale kameromgeving.

Voeg de speelse charme van de Crassula 'Hobbit' toe aan je plantenverzameling met dit bijzondere stekje. Geniet van de unieke, buisvormige bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze fascinerende vetplant. Bestel nu jouw Crassula 'Hobbit' stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een vrolijk, groen accent!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
151
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Succulenten
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Crassula
Standplaats Volle zon
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Crassula Hobbit of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel