menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Stekje Begonia 'Dubble Dot'

Voorraad:  4
Merk:  Stekjesbox

€ 2,95 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Stekje Begonia 'Dubble Dot'

Breng een vleugje unieke schoonheid in je huis met het stekje van de Begonia 'Double Dot'. Deze opvallende plant staat bekend om zijn prachtige, gevlekte bladeren en zijn kleurrijke bloemen. De Begonia 'Double Dot' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Begonia 'Double Dot':

  • Gevlekte bladeren: De bladeren van de Begonia 'Double Dot' hebben een uniek patroon van witte stippen op een groene achtergrond, wat de plant een bijzonder en decoratief uiterlijk geeft.
  • Kleurrijke bloemen: Naast de opvallende bladeren, produceert deze Begonia ook mooie bloemen die een extra vleugje kleur toevoegen aan je interieur.
  • Compacte groei: Deze plant groeit relatief compact, waardoor hij ideaal is voor vensterbanken, bureaus of kleine ruimtes.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Begonia 'Double Dot' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Begonia's houden niet van natte voeten, dus zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Begonia 'Double Dot' houdt van een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Voeg de unieke charme van de Begonia 'Double Dot' toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje en bestel direct online!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
648
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Bijzonder
Kleur Met roze bloemen
Kleur 2 Groen, wit
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Begonia
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Stekje Begonia 'Dubble Dot' of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel