menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Monstera Adansonii "Laniata"

Voorraad:  3
Merk:  Stekjesbox

€ 5,00 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Monstera Adansonii "Laniata"

Voeg een vleugje tropische flair toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Monstera Adansonii "Laniata". Deze prachtige plant, ook wel bekend als de Swiss Cheese Plant, staat bekend om zijn opvallende, geperforeerde bladeren die een exotische uitstraling geven.

Kenmerken van de Monstera Adansonii "Laniata":

  • Geperforeerde Bladeren: De bladeren van de Monstera Adansonii "Laniata" hebben grote, ovale gaten, wat de plant een uniek en decoratief uiterlijk geeft. De bladeren zijn glanzend groen en kunnen groot worden, wat zorgt voor een indrukwekkend visueel effect.
  • Klimmende Groei: Deze plant groeit klimmend en is ideaal voor een mosstok of latwerk, waardoor hij een weelderige groene achtergrond kan creëren.

erzorgingstips:

  • Licht: Zet je Monstera Adansonii "Laniata" op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de groei kan vertragen.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm hem tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Monstera Adansonii "Laniata" heeft een voorkeur voor een hoge luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of een luchtbevochtiger gebruiken kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Voeg de tropische charme van de Monstera Adansonii "Laniata" toe aan je plantenverzameling met dit prachtige stekje. Geniet van de opvallende geperforeerde bladeren en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze bijzondere plant. Bestel nu jouw Monstera Adansonii "Laniata" stekje bij Stekjesbox.nl en geef je interieur een exotische, groene touch!

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
376
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Voor beginners
Kleur Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Omschrijving Stek met 2 of 3 bladeren
Plantsoort Monstera
Soort Klimplant
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Middel
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Monstera Adansonii "Laniata" of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel