menu
Stekjesbox
Beoordeling: 4,3/5 - 93 beoordelingen
Contact

Aeschynanthus Mona Lisa ( Lipstickplant )

Voorraad:  5
Merk:  Stekjesbox

€ 2,75 incl. btw

local_shipping
  • check Snelle verzending
  • check Meer dan 100 verschillende soorten
  • check Uitgebreide instructie
snel naar: Specificaties Reviews

Aeschynanthus Mona Lisa ( Lipstickplant )

Voeg een vleugje exotische schoonheid toe aan je plantenverzameling met het stekje van de Aeschynanthus 'Mona Lisa', ook bekend als de Lipstickplant. Deze opvallende plant staat bekend om zijn glanzende, donkergroene bladeren en helderrode bloemen die lijken op een uitgesneden lipstick. De Aeschynanthus 'Mona Lisa' is een onderhoudsvriendelijke plant die perfect is voor zowel beginners als ervaren plantenliefhebbers.

Kenmerken van de Aeschynanthus 'Mona Lisa':

  • Heldere bloemen: De bloemen van de Lipstickplant zijn felrood en buisvormig, waardoor ze opvallen tegen het groen van de bladeren. Ze verschijnen aan het uiteinde van de stengels en lijken op een uitgesneden lipstick.
  • Glanzende bladeren: De bladeren zijn donkergroen, glanzend en leerachtig, wat een mooi contrast vormt met de felrode bloemen.
  • Hangende groei: Deze plant groeit hangend, waardoor hij ideaal is voor hangmanden of potten waar hij zijn stengels vrij kan laten hangen.

Verzorgingstips:

  • Licht: Zet je Aeschynanthus 'Mona Lisa' op een plek met helder, indirect licht. Te veel direct zonlicht kan de bladeren verbranden, terwijl te weinig licht de bloei kan belemmeren.
  • Water: Houd de potgrond licht vochtig, maar laat de bovenste laag opdrogen tussen de gietbeurten. Zorg voor goede drainage om wortelrot te voorkomen.
  • Temperatuur: Deze plant gedijt goed bij kamertemperaturen tussen 18-24°C. Bescherm de plant tegen koude tocht en extreme temperatuurwisselingen.
  • Vochtigheid: De Aeschynanthus 'Mona Lisa' heeft een voorkeur voor een hogere luchtvochtigheid. Regelmatig besproeien of gebruik van een luchtbevochtiger kan helpen om optimale groeiomstandigheden te creëren.

Geniet van de helderrode bloemen en het onderhoudsvriendelijke karakter van deze unieke Aeschynanthus 'Mona Lisa'. Bestel eenvoudig online!

 

Lees meer

Specificaties

Levertijd
Artikelnummer
63
Merk
Stekjesbox
Kenmerken Hangplanten
Kleur met rode bloemen
Kleur 2 Groen
Moeilijkheidsgraad Makkelijk , duurt iets langer voor deze wortelt
Omschrijving 1 grote stek
Plantsoort Aeschynanthus
Standplaats Schaduw
Waterbehoefte Weinig
Komt ook voor in
Eenvoudig bij te bestellen

Heeft u vragen over Aeschynanthus Mona Lisa ( Lipstickplant ) of wilt u contact opnemen?

Esther Daleman

Eigenaar

Instagram logo    Facebook logo    Facebook Messenger logo

Website laten maken door Dotsimpel